Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Diensten

Je bent hier:

Diensten

Ontwerp

Het drukken van uw ontwerp is voor ons geen probleem. Maar hoe komt u tot een ontwerp? Bij Meulenberg Media hebben wij de beschikking over onze eigen ontwerpers en daarmee bieden wij de mogelijkheid om uw ontwerp door ons te laten maken. Heeft u een reclame-folder nodig maar heeft u niet meer dan wat tekst en foto’s? Geen probleem. Door uw wensen te combineren met onze creativiteit zijn dit soort opdrachten voor ons geen probleem. Ook het ontwerpen van nieuwe huisstijlen, complete magazines of een reclamebord voor langs een sportveld is voor ons geen grote uitdaging.

Direct mailing

Naast standaard drukwerk, kunnen wij ook gepersonaliseerd drukwerk verzorgen en dit ook voor u verzenden via de post. Met deze optie voorzien wij tal van verenigingen en organisaties van de dienst om (periodiek) een brochure of folder te verzenden.
Al uw direct mail kan via ons worden verstuurd.

Magazijn opslag

Bij Meulenberg Media bieden wij de mogelijkheid tot het opslaan van uw drukwerk. Het aanleggen van grotere (jaar)voorraden is nu eenmaal voordeliger dan meermaals een kleinere oplage te laten drukken. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid  heeft om het drukwerk zelf op te slaan, bieden wij de ruimte om het drukwerk bij ons op te slaan. Vervolgens kan dit op afroep worden uitgeleverd. Zo bespaart u ruimte en geld.

Grafische afwerking

Doordat wij beschikken over veel apparatuur, kunnen wij uw producten veelzijdig voorzien van afwerking. Zo hebben wij vouwmachines om uw drukwerk te vouwen. Dit kan op veel verschillende wijzen. Verder bieden wij opties als rondhoeken van uw drukwerk, het voorzien van boorgaten voor het makkelijk opbergen in ordners of zelfs het plaatsen van busschroeven om uw drukwerk bij elkaar te houden. Lamineren, plastificeren, perforeren, rillen, pregen, stanzen en nummeren verzorgen wij ook.

Uw printwerk verzorgen

Met twee hoogvolume productieprinters kunnen we bij Meulenberg Media vrijwel
alle print uitdagingen aan. Zo printen wij niet alleen kleine oplages visitekaarten, of gepersonaliseerde flyers. Ook voor het afdrukken van complete brochures zijn deze machines uitermate geschikt. Niet alleen is de afdrukkwaliteit subliem, ook zijn de machines geschikt om snel te schakelen tussen diverse papiersoorten. Met snelheden van maar liefst 80 pagina’s per minuut is vrijwel elke opdracht in no-time verwerkt.

Naast de hoge afdruksnelheid hebben wij de mogelijkheid om in-line afwerking te verzorgen. Dat houdt in dat we met een druk op de knop uw printwerk kunnen voorzien van boorgaten, nietjes, of zelfs kunnen afwerken tot compleet boekje. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de meest uiteenlopende eisen en tegelijkertijd uw printwerk snel en vakkundig verwerken.

Digitaliseren

Onze printers zijn ook voorzien van scanapparatuur. Zo kunnen wij in verschillende kwaliteiten uw fysieke papierwerk inscannen en omzetten naar een digitaal bestand. Niet alleen is dit handig als u een stapel papier digitaal beschikbaar wilt hebben. Ook kunnen wij op deze manier complete archieven digitaal beschikbaar maken. Dit biedt u grote voordelen. Denk aan minder benodigde ruimte voor een archief, makkelijk opvraagbare stukken, doorzoekbare documenten en nog veel meer. Ook scannen gaat met grote snelheid. Een archief van 75.000 vel A4 kan al binnen een dag worden gedigitaliseerd. 

Zijn er nog specifieke eisen aan het opslaan of archiveren? 
Daar houden wij uiteraard rekening mee.

Verzenden van uw drukwerk

Naast het verzorgen van mailings, kunnen wij ook uw drukwerk verpakken. Heeft u iets dat

in een envelop moet worden gestopt? Heeft u drukwerk dat in een mailbag verpakt moet worden? Buitenom het verzenden van deze producten, bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid om enkel het verpakken hiervan te verzorgen.

Bezorgen

Wij beschikken over meerdere bedrijfswagens. Daarmee kunnen wij zelf onze eigen producten afleveren op afgesproken data en tijdstippen. Doordat onze eigen chauffeur bij u langskomt, leveren wij uw drukwerk dus persoonlijk en in goede conditie bij u af.

raamsticker full colour

Montage op locatie

Bij Meulenberg Media bieden we onder andere het maken van stickers aan in ons assortiment. Of dit nu gaat om een sticker voor een klein bordje of een sticker voor een compleet raam, maakt uiteraard niet uit. Deze kunt u zelf monteren op de ondergrond, of dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij kunnen het montagewerk voor u uit handen nemen en daardoor een compleet verzorgd pakket aanbieden op het gebied van belettering.