Mailingen

Mailingen

Sinds enkele jaren kunnen wij ook mailingen voor u verzorgen. Met de mogelijkheid tot het maken van gepersonaliseerd print- en drukwerk, kunnen wij dit perfect voor u doen. Zo is het mogelijk om naw-gegevens bijvoorbeeld op de cover van een magazine te plaatsen, of simpelweg op een adresdrager. Ook uw enveloppen kunnen gepersonaliseerd bedrukt worden.

Wat belangrijk is, is dat wij u zorgen en kostbare tijd kunnen besparen. Zo hoeft u bij uw mailing enkel een adresbestand aan te leveren, en wij doen de rest.

 

Wat voor mailingen kunnen wij voor u verzorgen?

Wat veel voorkomt, zijn brochures die direct per post worden verzonden. Uiteraard is dit niet het enige wat wij voor u kunnen versturen. Buitenom brochures zijn er ook veel bedrijven die brieven met informatie versturen naar klanten / cliënten. Denk bijvoorbeeld aan woningcorporaties die informatie willen verschaffen, of een winkel die een bepaalde actie kenbaar wilt maken.

 

Zo kunnen wij dus van alles voor u verzenden. Heeft u hier vragen over, of wilt u weten of wij ook uw mailing kunnen versturen? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij geven u graag advies.