Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Meulenberg Media is ontstaan in 2014 en voortgekomen uit Grafimedia Partners wat een samenwerkingsverband was tussen Drukkerij Meulenberg, Drukkerij ADZ, Drukkerij Verhage, Boekbinderij van de Woestijne en Persë textieldruk.

 

Sinds 1923 gevestigd in Middelburg en daardoor een bekende speler op de zeeuwse grafische markt.

Wat wij doen

Vormgeven Met onze Imacs verzorgen wij alle vormgeving voor onze opdrachtgevers. Vormgeving van periodieken en boeken is hier een echte specialiteit.

 

Drukken en printen: Van oudsher zijn wij specialisten op het gebied van drukwerk. Naast de traditionele offset hebben wij inmiddels ook alweer ruim 25 jaar ervaring op het gebied van digitaal printen zowel in kleur als zwart wit. Opslag en Voorraadbeheer Gebruik aan ruimte? Wij kunnen opslag en voorraadbeheer van drukwerk voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Bezorgservice Om uw opdrachten vlot te kunnen leveren beschikken wij over 2 bestelwagens.

 

Sign Met het woord sign kunt u denken aan productie van vlaggen in alle soorten en maten, groot formaat spandoeken in een frame enz.

 

Meulenberg Media is hier een partnerschap aangegaan met 1 van europa’s top leveranciers waarbij wij een deel van de opdrachten in huis produceren en een ander deel in het buitenland. Autobelettering Inmiddels zijn wij ook alweer enkele jaren bezig op het gebied van autobelettering.

 

Van ontwerp tot en met de belettering kunnen wij dit proces voor u verzorgen.

Meulenberg media

Drukkerij Meulenberg is meer dan alleen een drukkerij. Naast het verzorgen van uw drukwerk hebben wij ook onze eigen vormgevers. Het opmaken en ontwerpen van uw bestanden gebeurt dus geheel in eigen huis.

 

Ook voor het maken van sign- en promotieartikelen kunt u bij ons terecht. Wij zjin de specialisten voor al uw gedrukte of geprinte media. Door onze kontakten met leveranciers en producenten in binnen- en buitenland kunnen wij zelfs de grootste opdrachten voor u aannemen waarbij u onze service en persoonlijke benadering zeker als een meerwaarde zult ervaren.

 

Op onze website vindt u vrijwel alle diensten en producten die wij u te bieden hebben.

 

Kijkt u dus gewoon rond om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Medewerkers

Enno van der Meulen
Dtp-er / Vormgever
Andrea Zandee
DTP-er / Vormgeefster
Jerry Tupanwel
Media-adviseur
Rinus Burgerhof
Drukker
Leon van Westen
Drukker
Anton Joziasse
Productieleider
Patrick Joossens
Ordermanager
John Joossens
Directeur