Uitgeverij

Wij van Meulenberg Media brengen diverse titels uit via onze eigen uitgeverij. Zo geven wij kranten uit, kortingsbonnenboeken, attractieboeken, kleurboeken en magazines. Ieder met zijn eigen functie en doelgroep. Op deze pagina tref je een overzicht van onze titels.

Onze kranten

Wij geven 4 titels uit in de rubriek kranten.
De Middelburgse,- Vlissingse- en Veerse Courant geven wij geheel in eigen beheer uit. De titels worden huis-aan-huis verspreid in de gelijknamige gemeenten op Walcheren, Zeeland.
De krant Zeeuws Weerzien brengen wij uit in samenwerking met de gelijknamige stichting. Deze krant is bedoeld voor de seniore inwoners van heel Zeeland met als doel herinneringen aan vroeger te herleven.

Benieuwd naar de advertentie mogelijkheden? Neem contact met ons op!

middelburgse courant
Middelburgse Courant
Vlissingse courant
Vlissingse Courant
Veerse courant
Veerse Courant
Zeeuws Weerzien
Zeeuws Weerzien

Onze Magazines

Met 4 titels aan Magazines brengen wij ook voor deze markt mooie producten uit. Centraal staan de lokale ondernemers met daarin verhalen over hun bedrijven. Tot nu toe hebben wij de Horeca en Modezaken in onze regio van mooie advertorials kunnen voorzien. Reclame op mooie wijze, van redactie tot fotografie.
De magazines zijn uiteraard in het bezit van alle deelnemende partijen, maar ook buiten de regio worden exemplaren weggezet om meer bekendheid voor de ondernemers te creëren.

Benieuwd naar de advertentie mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wij Zijn De Horeca - Middelburg
Wij zijn de Horeca Middelburg
Wij zijn de Horeca Veere 2020
Wij zijn de Horeca Veere
Wij zijn de Mode - Middelburg
Wij zijn de Mode Middelburg
Zeeland - vakantie & attractieboek
Zeeland Vakantieboek

Onze boekjes

Ook geven wij 4 boekjes uit, te verstaan de Kortingsbonnen boeken voor Middelburg, Vlissingen en Goes en het Attractieboek Walcheren.
Deze boekjes zijn bedoeld voor toeristen en uiteraard ook voor de lokale bevolking. Hierin vind je het evenementenprogramma van de komende periode terug van lokale activiteiten. Denk aan de Mosselfeesten in Middelburg, Jazz by the Sea in Domburg en het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.
Daarnaast zijn lokale ondernemers terug te vinden in deze uitgaven met altijd mooie aanbiedingen en kortingen.

Benieuwd naar de advertentie mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Attractiebonnenboekje Walcheren
Attractieboek Walcheren
Kortingsbonnen Goes
Kortingsbonnen Goes
Kortingsbonnen Middelburg
Kortingsbonnen Middelburg
Kortingsbonnen Vlissingen
Kortingsbonnen Vlissingen